Wanneer je los laat kan opeens alles  - 

Reviews

Wat maakt Yoga Studio C uniek? 

- De lessen zijn altijd anders & creatief
- De benadering van Yoga en Pilates is nuchter en met humor
- De lessen leggen een relatie naar het dagelijks leven en de geleerde techniek kan daarin toegepast worden
- De Yogi's die lesgeven brengen hun enthousiasme en positiviteit over
- De Yogi's die deelnemen voelen respect voor hun kunnen
- De Yogi's die deelnemen merken dat ze -ongeacht het niveau dat men start- meegroeien in hun kunnen. 
- De Yogi's die deelnemen voelen zich veilig en gerespecteerd op het niveau dat zij instromen. 

Lees hieronder de verhalen van anderen: 

Link naar (meer) review op Google
Lees eens op Linked-In de artikelen van Yoga Studio C. 
Kijk eens op Facebook voor de video's, foto's en reviews

      You can't stop the waves, but you can learn how to surf

Wetenschappelijk bewezen dat je jong blijft door Yoga te beoefenen ''


Workshop 'Against the Wall' (31-01-2021)

Polish_20210201_171202514
Polish_20210201_171202514
IMG-20210201-WA0001
IMG-20210201-WA0001
IMG-20210201-WA0003
IMG-20210201-WA0003
IMG-20210201-WA0005
IMG-20210201-WA0005
Against The Wall Workshop
Against The Wall Workshop

Ontspanning is alle stress loslaten zodat je kunt terugkeren naar je natuurlijke staat.''

-Donald Curtis-

Workshop Yoga Nidra & Klankschalen (13-09-2020)

IMG_20200924_131810
PSX_20200227_133824
PSX_20200227_134032
IMG_20200924_131549
IMG_20200924_131422


Workshop Deep Release (17-11-2019 en 24-11-2019) 

IMG_20191117_132341 Aangepast
IMG_20191117_132341 Aangepast
IMG_20191024_082421
IMG_20191024_082421
IMG_20191125_073157
IMG_20191125_073157
IMG_20191117_105839 Aangepast
IMG_20191117_105839 Aangepast
TP 1 en 2 in Gluteus Maximus Aangepast
TP 1 en 2 in Gluteus Maximus Aangepast
IMG_20191024_121004 Aangepast
IMG_20191024_121004 Aangepast
IMG_20191117_124657 Aangepast
IMG_20191117_124657 Aangepast
IMG_20191117_134902
IMG_20191117_134902
IMG_20191125_073457
IMG_20191125_073457

 

 

 

Festival van Workshop (14-09-2019) 

Gratis workshops van Yoga Studio C aan haar leden en anderen ter ere van 3-jarig bestaan en haar persoonlijke mijlpaal (50 jaar). 
Workshops: Aerial Swing Yoga, Yin Yoga met aarde en vuurelement door Judith, Flow Yoga door Judith, Klankbeleving door Sharon 

BeYou tiful!

 

IMG_20190914_142314
IMG_20190914_142314
IMG_20190914_082223
IMG_20190914_082223
IMG_20190914_082325
IMG_20190914_082325
IMG_20190914_094908
IMG_20190914_094908
IMG_20190914_103402
IMG_20190914_103402


       Yoga is like music. The rythm of the body, the melody of the mind and the harmony of the soul, create the symphonie of life. 
     -BKS Iyengar- 

Workshop Wim Hof Methode (26-05-2019)

IMG-20190526-WA0022
IMG-20190531-WA0004
IMG-20190531-WA0005
IMG_20190526_103242
IMG_20190526_150152
IMG_20190526_152857


Be Silly, 
Be Fun,
Be Different,
Be You. Because life
is too short to be 
anything but happy

Workshop Yin Yoga (28-01-2018) met mini-massage 

IMG_20180128_114758
IMG_20180128_114853
IMG_20180128_140809
IMG_20180128_140822
IMG_20180128_140832
IMG_20180128_140840


'Alles wat je aandacht geeft groeit'

    'De intuïtie is een Godsgeschenk, de ratio een dienaar; ergens in de tijd zijn we dienaar gaan aanbidden en zijn we het geschenk vergeten' 
                                                                                                 -Albert Einstein- 

Workshop Klankschalenbeleving (25-03-2018) 

Klankschalen 1
Klankschalen 2
IMG_20180325_120149
IMG_20180325_194932
IMG_20180325_195015
IMG_20180325_114517

Listen to the wind, It talks.
Listen to the silence. It speaks.
Listen to your heart. It knows. 

-Native American proverb- 


 Wanneer je meer hebt dan je kunt gebruiken, bouw dan geen hoger hek, maar koop een langere tafel  

-Boeddhistische wijsheid- 

 

 







 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn