Yoga Studio C

-Wanneer je los laat, kan op eens alles-

Workshop 'Klankschalenbeleving'


Wanneer:  zondag 25 maart 2018
Tijdstip:    12.00 uur  - ong. 14.00 uur 
Waar:       Jan D. van Leeuwenstaat 15e te Tiel 
Kosten:     € 29,95 per persoon


De winter komt er weer aan. Juist dan zijn meer energie en ontspanning zeer welkom in je drukke leven. Met de workshop ‘Energiek de winter in’ bieden wij een moment van rust en volledige aandacht voor jezelf. Je ervaart hoe je door middel van yoga en massage lichaam en geest kunt ontspannen en versterken.

Wat gaan we doen in deze workshcp: 

Yoga Studio C wil jou, samen met Bertina en Rudi van de klankschalenontspanning, meenemen op een innerlijke reis door middel van klanken en vibraties van klankschalen, stem, gong, oceandrum, rainstick en diverse andere klanken.  

Liggend kun je je door de klanken laten mee nemen op een reis. Jouw aandacht meer naar binnen richten. De dagelijkse dingen mogen wat verder weg, en je lichaam en geest worden aangesproken om tot rust te komen. Laat je verwennen door de klanken en geluiden die invloed hebben op je lichaam en emoties. 

Er zijn yogamatjes, kussentjes en plaids aanwezig. Maar voel je vrij om je eigen matras, kussen, slaapzak enz. mee te nemen als je zachter en warmer wilt liggen. Wij adviseren om makkelijke loszittende kleding te dragen en eventueel warme sokken.

Na afloop drinken we gezamenlijk een kopje thee met iets lekkers en dan is er ook ruimte om eventuele opgedane ervaringen te delen. 


E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn